Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

ΟΛΜΕ: Στάση εργασίας σε σχολεία που ανοίγουν με επέμβαση αστυνομίας


Τρίωρη στάση εργασίας την ημέρα που οποιοδήποτε υπό κατάληψη σχολείο θα ανοίγει με την επέμβαση της αστυνομίας κηρύσσει η ΟΛΜΕ, καταγγέλλοντας ότι διευθυντές καλούνται στα αστυνομικά τμήματα για να καταδίδουν τους καταληψίες μαθητές.
«Καταδικάζουμε κάθε προσπάθεια να επιλυθούν τα όποια προβλήματα στο χώρο της εκπαίδευσης με τη συνδρομή αστυνομικών και εισαγγελέων. Καταδικάζουμε τις κλήσεις των Διευθυντών σχολείων στα αστυνομικά τμήματα για να καταδίδουν τους μαθητές τους» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΟΛΜΕ.

«Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε τη μετατροπή του καθηγητή σε υπάλληλο της εισαγγελίας και των αστυνομικών αρχών» προσθέτει.

πηγη: http://www.madata.gr 

ΣΧΟΛΙΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ:
Σημαντική η πρωτοβουλία της ΟΛΜΕ! Δείχνει πραγματικά πως η συντριπτική πελιοψηφία των καθηγητών είναι με το μέρος μας, όσο κι αν προσπαθούν να δείξουν τα ΜΜΕ το αντίθετο! Γι αυτό και το βάλαμε στο μπλογκ μας.
Πιστεύουμε, όμως, ότι η μεγάλη πλειοψηφία των καθηγητών μας είναι ακόμα πιο οργισμένη και δίκαια, μιας και τους κλέβουν τους μισθούς τους, αμφισβητούν ακόμα και το δικαιώμά τους στη δουλειά. Το δειξε αυτό και η μεγάλη συμμετοχή τους στη νέα απεργία. Η καλύτερη αλληλεγγύη στον αγώνα μας είναι να ενισχυθούν οι αγώνες των καθηγητών μας και των φοιτητών. Να κηρυχτούν απεργίες, να βγούμε μαζί στους δρόμους για να ανατρέψουμε την πολιτική που θέλει να "πετάξει" συμμαθητές μας αλλά και καθηγητέ από τα σχολεία !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου