Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2020

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΗ ΝΕΟΛΑΙΑ

  Το κρεσέντο τρομοκράτησης των μαθητικών αγώνων δεν έχει τελειωμό! Την Πέμπτη 15/10 γίναμε για άλλη μία φορά μάρτυρες των άγριων διαθέσεων της κυβέρνησης απέναντι στους μαθητές που επιμένουν να μην σκύβουν το κεφάλι απέναντι στα βάρβαρα ταξικά μέτρα αλλά και απέναντι σε λογικές ήττας και οπισθοχώρησης. Ενόψει της πανελλαδικής 24ωρης απεργίας και των κινητοποιήσεων των μαθητών, τα μαντρόσκυλα της κυβέρνησης ΜΑΤ έστησαν μπλόκα στο μετρό του Αγίου Αντωνίου κάνοντας σωματικούς ελέγχους στους μαθητές με στόχο να τους τρομοκρατήσουν και να μην κατέβουν στην διαδήλωση.



 Οι αναίτιοι σωματικοί έλεγχοι μαθητών και οι απειλές για προσαγωγές συνεχίζονταν σε όλο το κέντρο της Αθήνας προσπαθώντας επί της ουσίας να σπάσουν και να καταστείλουν την μαθητική διαδήλωση. Ο πρωτοφανής εκφοβισμός της κυβέρνησης απέναντι στο μαθητικό κίνημα συνεχίστηκε και μετά το τέλος της διαδήλωσης, όταν τα ΜΑΤ περικύκλωσαν μία ομάδα μαθητών απαιτώντας να γίνει εξακρίβωση στοιχείων με την γελοία αιτιολογία πως μπορεί να έχουν πλαστές ταυτότητες(!!).

 Από την αρχή των μαθητικών καταλήψεων η κυβέρνηση μέσω της αστυνομίας, των εισαγγελέων και των ΜΑΤ δεν έχει σταματήσει να προσπαθεί με νύχια και με δόντια να σπάσει τους μαθητικούς αγώνες. Οι μαθητές δεν σκύβουμε το κεφάλι και δεν τρομοκρατούμαστε, ούτε με την καταστολή και τα χημικά της αστυνομίας ούτε με την χαφιέδικη και εκδικητική τηλεκπαίδευση. Ξέρουμε πολύ καλά πως όλοι αυτοί που λυσσάνε στην πραγματικότητα φοβούνται. Φοβούνται τον δίκαιο αγώνα μας για ΥΓΕΙΑ-ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ. Να μην υποκύψουμε στην κρατική τρομοκρατία. Τώρα είναι πιο αναγκαίο από ποτέ να δυναμώσουμε πολιτικά και οργανωτικά τον αγώνα μας και να μην μασήσουμε σε λογικές κλεισίματος του αγώνα μας. Να παλέψουμε για ένα μαθητικό κίνημα στο πλευρό των εκπαιδευτικών και όλου του λαού για ζωή με δικαιώματα. Η πραγματική προοπτική της νεολαίας βρίσκεται στον δρόμο του αγώνα και όχι στο μαύρο μέλλον που μας ετοιμάζουν.

-ΚΑΤΩ Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ

-ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥΣ

-ΟΛΙΓΑΡΙΘΜΑ ΤΜΗΜΑΤΑ-ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

-ΜΑΖΙΚΟΙ ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ-ΚΑΤΩ Ο ΝΟΜΟΣ ΚΕΡΑΜΕΩΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου