Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

ΧΑΝΙΑ: ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ


Συμμαθητές  - Συμμαθήτριες            
Στο όνομα του Διεθνούς Δικαίου και με πρόσχημα την ανθρωπιστική βοήθεια στο λαό της Λιβύης, Άγγλοι, Γάλλοι και Αμερικάνοι ιμπεριαλιστές και από δίπλα τους διάφοροι πρόθυμοι, έχουν ξεκινήσει στρατιωτικές επιχειρήσεις  ενάντια στη Λιβύη. Βομβαρδίζουν και σκοτώνουν αμάχους, καταστρέφουν υποδομές, προκαλούν πόνο, δυστυχία και προσφυγιά.
Πριν μερικά χρόνια οι ιμπεριαλιστές φονιάδες των ΗΠΑ- ΝΑΤΟ με παρόμοια προσχήματα, σκόρπισαν τον θάνατο και τον όλεθρο στους λαούς του Ιράκ, της Γιουγκοσλαβίας, του Αφγανιστάν.
Η κυβέρνηση της χώρας μας συμμετείχε και τότε όπως συμμετέχει και σήμερα στο νέο έγκλημα των ιμπεριαλιστών. Παραχωρεί λιμάνια και αεροδρόμια  για τη διευκόλυνση των επιχειρήσεων, στέλνει τα πολεμικά πλοία και τα μαχητικά αεροπλάνα F16 ενάντια στο γείτονα - φίλο λαό της Λιβύης. Δίνει τις βάσεις της Σούδας, του Ακτίου, της Ανδραβίδας, του Αράξου, το στρατηγείο της Λάρισας για την πραγματοποίηση της δολοφονικής επιχείρησης «Αρχή της Οδύσσειας» όπως την ονόμασαν. Μετατρέπει για άλλη μια φορά τον τόπο μας σε ορμητήριο των φονιάδων των λαών.
 Συμμαθητές – Συμμαθήτριες
Σ’ αυτά τους τα εγκλήματα οι ιμπεριαλιστές και οι ντόπιοι υποτακτικοί τους πρέπει να μας βρουν απέναντί τους. Η νεολαία, ο λαός μας δεν έχει καμιά σχέση με τις δολοφονικές αυτές συμμορίες.  ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ  Να διατρανώσουμε την αλληλεγγύη μας στους εξεγερμένους λαούς που παλεύουν ενάντια στα τυραννικά καθεστώτα, ανδρείκελα των ιμπεριαλιστών, που δεκαετίες τους  ρουφούν το μεδούλι. Ο λαός της Λιβύης και κάθε αραβικός λαός, είναι ο μόνος αρμόδιος να λογαριαστεί με το αντιδραστικό καθεστώς. Δεν μπερδευόμαστε, δε μας ξεγελούν με την κυνική τους υποκρισία. Ξέρουμε πως οι πραγματικοί λόγοι της νέας δολοφονικής εκστρατείας των ιμπεριαλιστών είναι να καθυποτάξουν τους εξεγερμένους λαούς και να τους επιβάλλουν τις δικές τους λύσεις, αυτές που θα τους επιτρέπουν το συνεχές ξεζούμισμα και τη ληστεία του πλούτου των χωρών τους.
Να καταδικάσουμε την επέμβαση.
Να απαιτήσουμε να σταματήσει η δολοφονική αυτή εκστρατεία.
Να απαιτήσουμε την πλήρη απεμπλοκή της χώρας μας από τον πόλεμο, γιατί και η διευκόλυνση είναι  συμμετοχή.  
Να απαιτήσουμε πιο αποφασιστικά το κλείσιμο των δολοφονικών εγκαταστάσεων, των αμερικανονατοϊκών βάσεων στη Σούδα, το Άκτιο, την Ανδραβίδα ή όπου αλλού. Ο τόπος μας δεν είναι ορμητήριο των φονιάδων. Ο λαός μας είναι φίλος και αδερφός με τους γύρω λαούς.
Να δυναμώσουμε την πάλη μας για το οριστικό ξεπέταγμα των βάσεων από τον τόπο μας.
Να συμβάλλουμε στο δυνάμωμα του αντιβασικού – αντιιμπεριαλιστικού κινήματος για την υπεράσπιση της ειρήνης, για την υπεράσπιση του μέλλοντός μας.
  • ΟΙ ΛΑΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ
  • ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΛΗΣΤΕΣ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΕΣ  
  • ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου