Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2022

Ανταπόκριση των Αγωνιστικών Κινήσεων και της Μαθητικής Αντίστασης από τη συγκέντρωση στο υπουργείο παιδείας

Με καλή μαζικοτητα πραγματοποιήθηκε σήμερα η Μαθητική συγκέντρωση στο υπουργείο παιδείας. Οι Αγωνιστικές Κινήσεις και η Μαθητική Αντίσταση συμμετείχαμε στη συγκέντρωση συγκροτώντας ένα μαζικό μπλοκ με έντονη παρουσία μαθητών. Μέσα απ τα συνθήματά μας προσπαθήσαμε να θέσουμε την ανάγκη μαζικοποιησης και οργάνωσης του αγώνα ένα ντια στις πολιτικές που σκοπό εχουν να διαλύσουν τα δικαιώματά μας και καταστείλουν τους αγώνες μας.


Κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης δεν έλειψαν και οι λογικές της εκτόνωσης που έδωσαν αφορμή στην αστυνομία να πετάξει χημικά και τελικά οι λογικές αυτές έθεσαν σε κίνδυνο τη συγκέντρωση.


Η διαδήλωση αυτή πρέπει να είναι μόνο η αρχή. Είναι ανάγκη να πάρουμε αποφάσεις αγώνα άμεσα σε κάθε σχολείο και κάθε σχολή. Να κάνουμε γενικές συνελεύσεις πορείες και καταλήψεις, με ξεκάθαρο στοχο την κατάργηση του νόμου Κεραμέως-Χρυσοχοΐδη, την διεκδίκηση μέτρων προστασίας και την Ανατροπή του νέου νόμου πλαίσιο. Χωρις αυταπάτες συνδιαλλαγής με τα υπουργεία και τις πρυτάνειες να αγωνιστούμε μαζικά και οργανωμένα για τα δικαιώματά μας.


-Μέτρα προστασίας στα σχολεία και τις σχολες

-Κατάργηση του νόμου Κεραμέως-Χρυσοχοΐδη

-Όχι στην ΕΒΕ και την τράπεζα θεμάτων

-Όχι στο νέο νόμο πλαισιο










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου