Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

Πάτρα: Κατάληψη σε 30 σχολεία!




Ολοένα και πληθαίνουν τα σχολεία τα οποία τελούν υπό κατάληψη στην περιοχή της Πάτρας. Ειδικότερα, τα γυμνάσια και τα λύκεια που είναι κλειστά, τόσο στην Πάτρα όσο και σε άλλες περιοχές, ξεπερνούν τα 30.

Υπό κατάληψη βρίσκονται το 1ο και 6ο Γυμνάσιο στην περιοχή του Αγίου Αλεξίου, το 2ο Λύκειο, το 5ο Λύκειο και το 5ο Γυμνάσιο στην πλατεία Μαρούδα, το 13ο Λύκειο και το 7ο Λύκειο και αρκετά αλλά

 Στο μεταξύ οι σύλλογοι των καθηγητών και των δασκάλων διοργανώνουν αύριο στις 12:00 το μεσημέρι συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Εργατικό κέντρο της Πάτρας, με αφορμή τα προβλήματα που υπάρχουν στα σχολεία, όπως αυτό της έλλειψης βιβλίων.

ΠΗΓΗ: http://www.madata.gr/epikairotita/social/135081.html

2 σχόλια:

  1. θελω να κανω μια μικρη διορθωση! στην πλατεια μαρουδα τα σχολεια που τελουν υπο καταληψη δεν ειναι το 5ο λυκειο και το 4ο γυμνασιο αλλα το 5ο λυκειο και 5ο γυμνασιο! Ευχαριστω πολυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστούμε! Είναι δύσκολο να μαζέψεις ό,τι γίνεται απο μαθητικές κινητοποιήσεις, γιατί ιδιαίτερα στα σχολεία υπάρχει πολύ αποσιώπηση (οχι τυχαία) αποτα ΜΜΕ. Έτσι και τα λάθη είναι πολύ εύκολο να γίνουν αλλά και η όποια βοήθεια ή σχόλιο είναι πολύ σημαντική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή