Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2019

Καταγγελία της Μαθητικής Αντίστασης για το ξυλοδαρμό Φιλιππινέζου μαθητή από φασιστοειδή πατέρα


Έξω ο φασισμός και ο ρατσισμός από τα σχολεία μας !
Ως Μαθητική Αντίσταση, καταγγέλλουμε και καταδικάζουμε τον άγριο, θρασύδειλο ξυλοδαρμό 11χρονου μαθητή, με καταγωγή από τις Φιλιππίνες, από φασιστοειδή γονέα έξω απο το Δημοτικό Σχολείο Αμπελοκήπων. Ο εν λόγω γονέας, γνωστός για τις φασιστικές του αντιλήψεις αλλά και για την σχέση του με την μαύρη φασιστοσυμμορία της χρυσής αυγής έφτασε σε σημείο να στείλει στο νοσοκομείο τον μικρό μαθητή!
Το συγκεκριμένο περιστατικό έρχεται να προστεθεί σε μία σειρά φασιστικών επιθέσεων που έχουν δεχτεί πρόσφυγες και μετανάστες συμμαθητές μας το τελευταίο διάστημα αλλά και συνολικά στην τραγωδία που βιώνουν οι πρόσφυγες και οι μετανάστες στην χώρα μας. Για εμάς, είναι σημαντικό να αναδείξουμε, ότι οι κατάπτυστες αυτές παρακρατικές ενέργειες, που στόχο έχουν να σπείρουν το μίσος και τον ρατσιμό μέσα και έξω απο τα σχολεία μας , πάνε χέρι – χέρι με την πολιτική του συστήματος της φτώχειας και της εκμετάλλευσης. Είναι αυτο το σύστημα και οι εκφραστές του, που χρόνια τωρα σκορπάνε το εθνικιστικό δηλητήριο για να διχάσουν τους λαους, που φυλακίζουν προσφυγες στην Μόρια! Είναι ο ιμπεριαλισμός (ΗΠΑ -ΕΕ ΡΩΣΙΑ ) που γεννά τους πολέμους, που δολοφονεί καθημερινά αμαχους και παιδιά, που ξεριζώνει και κομματιάζει λαούς.
Όσο κι αν προσπαθούν να μας πείσουν για το αντίθετο, ξέρουμε πολύ καλά και τις ευθύνες που έχει η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας αλλά και η προηγούμενη του ΣΥΡΙΖΑ για την όξυνση της φασιστικοποίησης της δημόσιας και πολιτικής ζωής. Μέσα απο τα αντεργατικά- αντισυνδικαλιστικά νομοσχέδια-τερατουργήματα, με όπλο την βία και την καταστολή απο τις αστυνομικές δυνάμεις και τα ΜΑΤ χτίζουν κλίμα φόβου και τρομοκρατίας . 
 
Image result for φασίστες δολοφόνοιΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ!
Οι μαθητές, και συνολικά η νεολαία δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα με τους προσφυγες και τους μετανάστες! Αντίθετα πρέπει να παλέψουμε από κοινού για αξιοπρεπή ζωή με δικαιώματα. Να αντισταθούμε στο σάπιο σύστημά τους που μας θέλει χωρισμένους και υποταγμένους. Να μην μείνει αναπάντητη η φασιστική αυτή επίθεση! Να βάλουμε πλάτη για να ζωντανέψουν τα συλλογικά μας όργανα και οι συνελεύσεις μέσα στα σχολεία για να οικοδομήσουμε ένα νεολαιίστικο κίνημα που μαζι με τους κολασμένους αυτού του κόσμου θα παλεύει για ΣΠΟΥΔΕΣ – ΔΟΥΛΕΙΑ – ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου