Σάββατο 11 Μαΐου 2024

7 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ 75 ΧΡΟΝΙΑ ΣΦΑΓΗ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ – Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟ ΛΑΟ ΝΑ ΑΠΛΩΘΕΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ


 7 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ 75 ΧΡΟΝΙΑ ΣΦΑΓΗ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ – 

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟ ΛΑΟ ΝΑ ΑΠΛΩΘΕΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ


Οι μαθητές δεν θα μείνουμε θεατές στη σφαγή του αγωνιζόμενου παλαιστινιακού λαού!  Το κράτος – δολοφόνος του Ισραήλ συνεχίζει να βομβαρδίζει εκατομμύρια εκτοπισμένους Παλαιστίνιους που βρίσκονται εγκλωβισμένοι στους προσφυγικούς καταυλισμούς της Ράφα. Οι δολοφονημένοι άνδρες, γυναίκες, μικρά παιδιά είναι αμέτρητοι! Συνεχίζουν να βομβαρδίζονται σπίτια, αντίσκηνα, νοσοκομεία, σχολεία! Μετά από 75 χρόνια κατοχής του Ισραήλ στα εδάφη της Παλαιστίνης, βλέπουμε τους τελευταίους 7 μήνες να εξελίσσεται πραγματική γενοκτονία εις βάρος του ηρωικού παλαιστινιακού λαού.


Η «Δημοκρατική Δύση» της Ε.Ε. και των Η.Π.Α. νομιμοποιεί και στηρίζει τη γενοκτονία των παλαιστίνιων. Πού πήγαν τα δικαιώματα και οι ελευθερίες που οραματίζονται δήθεν οι χώρες της Δύσης για τους λαούς του κόσμου, όταν παρέχεται ανοιχτά από μέρους τους κάθε είδους στήριξη στις δολοφονικές επεμβάσεις του σιωνιστικού ισραηλινού κράτους; Με τη σειρά της η αστική τάξη της χώρας μας - πιστή για άλλη μια φορά στις οδηγίες των Η.Π.Α. και της Ε.Ε. – δεν διστάζει να στείλει φρεγάτες και εξοπλισμό στην Ανατολική Μεσόγειο. Δεν θα επιτρέψουμε την εμπλοκή της χώρας μας στη σφαγή κανενός λαού!


Απέναντι στα αιματοβαμμένα τους σχέδια, απλώνονται σε όλο τον κόσμο η αλληλεγγύη και οι αγώνες των λαών! Κόντρα στις σκληρές απαγορεύσεις και την κρατική καταστολή, δεν σταματάνε να μαζικοποιούνται στις χώρες του κόσμου οι κινητοποιήσεις και οι διαδηλώσεις αλληλεγγύης στο λαό της Παλαιστίνης. Το φωτεινό παράδειγμα των φοιτητών στις Η.Π.Α., εμπνέει τους φοιτητές στα Ευρωπαϊκά Πανεπιστήμια! Συνεχίζονται οι μαζικές καταλήψεις και οι φοιτητικές κινητοποιήσεις, φουντώνει η οργή και η καταγγελία για το κράτος-τρομοκράτη του Ισραήλ και τους ιμπεριαλιστές που το στηρίζουν, δυναμώνει η φωνή για τη «Λευτεριά στην Παλαιστίνη»! Να ακολουθήσουμε το παράδειγμα των φοιτητών στις Η.Π.Α., να σταθούμε στο πλευρό του αγωνιζόμενου παλαιστινιακού λαού!


ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΩΣ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ, ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟ ΚΡΑΤΟΣ


ΚΑΜΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ


ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου