Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2023

ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΦΟΝΙΑΔΩΝ ΜΠΛΙΝΚΕΝ!

 Ο υπαίτιος του μακελέματος του ουκρανικού λαού και των λαών του πλανήτη φτάνει στη χώρα μας. Είναι πρόκληση για τον λαό και τη νεολαία!
Ένας χρόνος από το ξέσπασμα του πολέμου στην Ουκρανία και τον ανταγωνισμό του Αμερικανικού και του Ρωσικού ιμπεριαλισμού πληρώνουν οι νεκροί και οι ξεριζωμένοι πρόσφυγες πολέμου. 
Η κυβέρνηση της χώρας μας δίνει γη και ύδωρ στους Αμερικανούς ιμπεριαλιστές, που βλέπουν τη χώρα μας ως πολεμικό ορμητήριο και τους νέους κρέας στα κανόνια τους. Η χώρα μας (με τις βάσεις που ήδη υπάρχουν, σε Σούδα, Αλεξανδρούπολη) πλέον εμπλέκεται ενεργά στον πόλεμο.


Η νεολαία στα μάτια των ιμπεριαλιστών είναι αναλώσιμη. Το ενδεχόμενο της ανάμειξης στον πόλεμο είναι κάθε άλλο παρά μακρινό. Έρχεται να προστεθεί στο μέλλον που μας τάζουν. Ανεργία, φτώχια, ανασφάλεια, εργασιακός μεσαίωνας, ζωή με επιδόματα. Όλο και περισσότεροι συμμαθητές μας αποκλείονται από την εκπαίδευση με την τράπεζα θεμάτων και την ΕΒΕ, ίσως το ταξικότερο σφαγείο στην εκπαίδευση τα τελευταία χρόνια. Αναγκάζονται να βγουν στην αγορά εργασίας από πολύ μικρή ηλικία, να ζήσουν μία ζωή με ανύπαρκτα εργασιακά δικαιώματα, με μισθούς πείνας, με την ακρίβεια να τσακίζει το λαϊκό εισόδημα.
Αυτή είναι η καθημερινότητα που μας υπόσχονται. Μόνο φτώχια, ανεργία, πόλεμος. Μόνη διέξοδος είναι να υψώσουμε το κεφάλι απέναντι στους εχθρούς μας, να διεκδικήσουμε ένα μέλλον χωρίς πόλεμο.
ΟΙ ΛΑΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΌ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ!
ΌΛΟΙ ΤΗΝ ΤΡΊΤΗ 21 ΦΛΕΒΑΡΗ, 7μ.μ. ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ, ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΉ-ΑΝΤΙΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΉ ΔΙΑΔΉΛΩΣΗ 
-‘Έξω από ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ. Έξω οι βάσεις και τα πυρηνικά
-Όχι σε πόλεμο-ιμπεριαλισμό-φασισμό
-ΗΠΑ ΝΑΤΟ και Ρωσία έξω από την Ουκρανία
-Απεμπλοκή τη χώρας μας από τον πόλεμο
-Η αλληλεγγύη και η φιλία το όπλο των λαών


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου