Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2021

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ 1ο ΕΠΑΛ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ! ΕΞΩ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ!

  Μετά τις δολοφονικές φασιστικές επιθέσεις στο 1ο και 2ο ΕΠΑΛ Σταρούπολης, έγινε και άλλη μια φασιστική επίθεση το βράδυ της Τρίτης 28/9 στο 1ο ΕΠΑΛ Ηλιούπολης που ήταν υπό κατάληψη.  Εξωσχολικοί φασιστοειδή επιτέθηκαν βάναυσα με πέτρες, ξύλα και ρόπαλα στο υπό κατάληψη σχολείο της Ηλιούπολης.
     

     Οι φασιστικές αυτές επιθέσεις δεν είναι τυχαίες και έχουν ως στόχο να τρομοκρατήσουν τους μαθητές, να καταστείλλουν τους αγώνες μας! Από την έναρξη της σχολικής χρονιάς οι μαθητές προχωράμε σε καταλήψεις με δίκαια αιτήματα. Δεν πρόκειται να αποδεχτούμε τους βάρβαρους ταξικούς φραγμούς που προβλέπουν οι νόμοι Κεραμέως. Δε δεχόμαστε την εξόντωση και γι αυτό προχωράμε σε καταλήψεις διεκδικώντας την ανατροπή των μέτρων της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής και της τράπεζας θεμάτων. Ταυτόχρονα, δεν ανεχόμαστε άλλο την κοροϊδία της κυβέρνησης και ζητάμε για άλλη μια φορά μέτρα προστασίας στα σχολεία (μαζικά τεστ, προσλήψεις καθηγητών, ολιγαριθμα τμήματα κλπ). Οι καταλήψεις μας είναι δίκαιες για αυτό και το σύστημα θέλει να τις καταστείλει με κάθε τρόπο, χρησιμοποιώντας ακόμα και τις πιο μαύρες φασιστικές του εφεδρείες.

    Και από τους περσινούς αγώνες που δώσαμε φάνηκε πως η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να χτυπήσει με κάθε τρόπο τους αγώνες μας για να εφαρμόσει όλα αυτά τα βάρβαρα μέτρα που έχουν ψηφίσει. Τα κάθε λογής φασιστοειδή που μας επιτίθονται παίζουν αυτό τον βρώμικο ρόλο για το σύστημα και τους εκπροσώπους του, χρησιμοποιούνται για να χτυπήσουν και να τρομοκρατήσουν τους αγώνες μας. Έτσι και στην Σταυρούπολη η υποστήριξη της αστυνομίας στους φασίστες που μας επιτέθηκαν ήταν εμφανής, ενώ όλα τα παπαγαλάκια του συστήματος τα ΜΜΕ προσπάθησαν να θολώσουν τα νερά σχετικά με την φασιστική επίθεση και να το παρουσιάσουν σαν “επεισόδια μεταξύ των δυο πλευρών”. Βρήκαν ευκαιρία για άλλη μια φορά να λασπολογήσουν απέναντι στους μαθητικούς αγώνες και να συκοφαντήσουν τις καταλήψεις μας. 

       Όλα αυτά τα φασιστοειδή λοιπόν που μας επιτίθονται, δολοφονούν και θέλουν να σπείρουν το μίσος στο λαό είναι το μακρύ χέρι του συστήματος. Οι φασίστες δεν έχουν καμία θέση στα σχολεία μας και στις καταλήψεις μας, είναι εχθροί του λαού και του κινήματος! Δεν πρέπει να υποκύψουμε στην τρομοκρατία! Να επιμείνουμε στους αγώνες μας, στη συνέχιση των καταλήψεων μέχρι την ανατροπή των Νόμων Κεραμέως, την κατάργηση της ΕΒΕ και της τράπεζας θεμάτων και να παρθούν ουσιαστικά υγειονομικά μέτρα προστασίας στα σχολεία! Οι μαζικοί, συλλογικοί και οργανωμένοι αγώνες είναι η δύναμη μας απέναντι στα ρόπαλα των φασιστών! Με τους μαζικούς αγώνες μας θα τσακίσουμε το φασισμό, θα σπάσουμε την τρομοκρατία, θα νικήσουμε!


*Το φασισμό τσακίζουν αγώνες λαϊκοί! Έξω οι φασίστες από τα σχολεία!
*Ανατροπή των νόμων Κεραμέως / Κάτω οι ταξικοί φραγμοί!
*Καταργηση της ΕΒΕ και της Τράπεζας Θεμάτων
*Υγειονομικά Μέτρα Προστασίας στα σχολεία (μαζικά τέστ, μόνιμές προσλήψεις εκπαιδευτικών, ολιγάριθμα τμήματα)
*Οχι στα απεργοσπαστικά τηλε-μαθήματα! Η τρομοκρατία δε θα περάσει!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου