Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

Να μην αποδεχτούμε καμιά τιμωρία των αγώνων μας!

Με οκτάωρα και μαθήματα τα Σάββατα στα σχολεία με μακρές καταλήψεις   προσαπαθεί το υπουργείο να τιμωρήσει αγωνιστές μαθητές αλλά και εκπαιδευτικούς τους οποίους υποχρεώνει , ουσιαστικά, και σε αύξηση του ωραρίου τους.
 Μετά την προσπάθεια τρομοκράτησης με εισαγγελείς σε σχολεία που βρισκόταν σε κινητοποιήσεις, η κυβέρνηση - μέσω του υπουργείου - θέλει να μας δώσει ένα ακόμα μάθημα τρομοκράτησης και για τους αγώνες που σίγουρα θα ρθούν.


Αποδείξαμε με τη στάση και μας μέχρι τώρα, ότι η τρομοκρατία τους δε μας σταματά. Ότι είναι μεγαλύτερη η δύναμη των αγώνων μας. Αυτό δείξαμε με τις καταλήψεις διαρκείας παρά τους εισαγγελείς και τις κα΄θε τύπου απειλές από συγκεριμένη μερίδα γονεών και εκπαιδευτικών.
Αυτό αποδείξαμε και τελευταία με τη στάση που κρατήσαμε και με πολύ ευρηματικό τρόπο στις παρελάσεις. Όχι μόνο το υπουργείο δεν κατάφερε να αποκλείσει την αγωνιστική φωνή μας από τις παρελάσεις τους, αλλά συμβάλλαμε και εμεις μαζι μετον υπόλοιπο λαό ώστε οι παρελάσεις του σε πολλές πόλεις να μετατραπούν σε λαϊκές διαμαρτυρίες.Και είδαμε ότι ο λαός μας χειροκρότησε, ότι είναι με το μέρος μας!

Γι αυτό και δεν προκειται πια να μας τρομοκρατήσεις καμία τους απειλής. Δεν πρόκειται να αποδεχτούμε κμαιά τιμωρία των αγώνων μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου