Παρασκευή, 22 Ιουλίου 2011

12o Camping
Αγωνιστικών Κινήσεων
και Μαθητικής Αντίστασης

22 Ιουλίου - 1  Αυγούστου

στη ΝΑΞΟ, camping Μάραγκας

(παραλία Πλάκα - Αγία Άννα)


maragas_9
εκδηλώσεις- συζητήσεις
προβολές ταινιών
πάρτυ
πολιτιστικά δρώμενα
εκδρομέςΓια δωδέκατη χρονιά,  οι  Αγωνιστικές  Κινήσεις και η Μαθητική Αντίσταση συνδιοργανώνουν το κάμπινγκ τους και προτείνουν ένα διαφορετικό στυλ καλοκαιρινών διακοπών!
Καλούμε τη νεολαία σε ένα camping διαφορετικό από το πρότυπο των ατομικών διακοπών, που γίνονται «για να ξεχαστούμε» από τη γκρίζα καθημερινότητα και τα άγχη όλου του χρόνου. Εμείς προσπαθούμε να γίνουμε μια μεγάλη παρέα και μέσα από τη συλλογικότητα να μοιραστούμε τις ευθύνες και τα οφέλη της καθημερινής μας συμβίωσης. Ακόμα και τα οικονομικά βάρη των διακοπών. Να οργανώσουμε εμείς τα πάρτυ μας, τη διασκέδαση και τον ελεύθερο χρόνο μας. Να γεμίσουμε το χρόνο μας με πολιτιστικά δρώμενα, με παιχνίδια και αθλητισμό.

 Αλλά και να προβληματιστούμε, να συζητήσουμε, να προετοιμαστούμε για τους αγώνες της νέας χρονιάς. Να συζητήσουμε γιατί υπάρχει αυτή η γκρίζα καθημερινότητα, και πώς θα ανατραπεί. Να προβληματιστούμε για τις αδυναμίες και τις δυνατότητες των κινημάτων που ξεσπούν, την προοπτική τους, τις δικές μας ευθύνες. Να αναζητήσουμε πώς μπορούμε να συμβάλλουμε και εμείς στη λαϊκή πάλη ενάντια στην σκληρή επίθεση του συστήματος, πώς θα υπηρετήσουμε με τον καλύτερο τρόπο τις μάχες που θα κληθεί να δώσει ο λαός και η νεολαία.

Και να διαπιστώσουμε ότι δεν γυρίζουμε ξανά κουρασμένοι στην καθημερινότητα, αλλά έχουμε γεμίσει τις μπαταρίες μας.

 Συζητήσεις - Εκδηλώσεις :
Κυριακή 24/7
Νέο σχολείο του Μνημονίου: Συγχωνέυσεις - Κατάργηση Δικαιωμάτων.
Τρίτη 26/7
Κινήματα διαμαρτυρίας - Κινήματα ανατροπής (ΕΘΕΛ-Δεν Πληρώνω-Κερατέα-Πλατείες)
Πεμπτη 28/7
Εποικοδόμημα -  Νεολαία και Ταξική Πάλη

 Διαμονή :
5,5€ / μέρα / άτομο
και 5 οικονομική ενίσχυση(εφάπαξ)

Κατεβάστε εδώ το τρίπτυχο σε pdf 
Περισσότερες φωτογραφίες του camping εδώ
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου