Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2022

Μαθητικός αντιπολεμικός ξεσηκωμός τώρα! Να μη ματώσουν οι λαοί για τα συμφέροντα των ιμπεριαλιστών φονιάδων! Έξω ΗΠΑ – ΝΑΤΟ – Ρωσία από την Ουκρανία!

 ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ – ΑΝΤΙΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ 

ΤΡΙΤΗ 1/3, 19:00 ΣΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ

Τα ξημερώματα της Πέμπτης 24/2 εισέβαλαν ρώσικα στρατεύματα στην Ανατολική Ουκρανία. Ο ανταγωνισμός μεταξύ των ιμπεριαλιστών ΗΠΑ- ΕΕ και Ρωσίας βρώμισε μπαρούτι. Δίπλα στον ουκρανικό λαό, οι λαοί της Ευρώπης έρχονται αντιμέτωποι με τον κίνδυνο ενός πολεμικού μακελειού. Πρέπει να βροντοφωνάξουμε για την ειρήνη!  Οι λαοί δεν έχουν να χωρίσουν μεταξύ τους τίποτα! Δεν πρέπει να επιτρέψουμε καμία εμπλοκή ή συμμετοχή της χώρας μας σε αυτόν τον άδικο πόλεμο! 

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ


Η Ουκρανία αποτελεί εδώ και χρόνια ένα πεδίο ιμπεριαλιστικού ανταγωνισμού μεταξύ ΗΠΑ και Ρωσίας. Από την μία οι ΗΠΑ θέλουν να εντάξουν την Ουκρανία στο ΝΑΤΟ και από την άλλη η Ρωσία θέλει να την διατηρήσει ως δικιά της σφαίρα επιρροής. Αποδείχθηκε ξανά με τον πιο βάρβαρο τρόπο ότι τις αντιπαραθέσεις μεταξύ των ιμπεριαλιστών τις πληρώνουν οι λαοί. Αυτό επιβεβαιώνουν και οι θλιβερές εικόνες που παρακολουθούμε στην Ουκρανία. Το μέλλον για τους λαούς όλου του πλανήτη μοιάζει αβέβαιο… Οι εξελίξεις αυτές δεν είναι καθόλου μακρινές από όσα συντελούνται και στο εσωτερικό της χώρας μας! 

Η αστική τάξη της χώρας μας, προσπαθώντας να ενισχύσει το ρόλο της στην περιοχή, βρίσκεται ευθυγραμμισμένη πλήρως στα επικίνδυνα σχέδια των ιμπεριαλιστών των ΗΠΑ  και της ΕΕ.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας έχει δηλώσει πως «οι άνδρες μας μάτωσαν δίπλα σε Αμερικανούς στρατιώτες στους πολέμους στους οποίους συμμετείχαμε, και αυτό θα γίνει επίσης και στο μέλλον»! 

70 χρόνια μετά την ένταξη της Ελλάδας  στο ΝΑΤΟ η χώρα μας αποτελεί μία τεράστια αμερικανονατοϊκή βάση, την οποία προορίζουν για το βομβάρδισμα άλλων χωρών και για το μακέλεμα των λαών τους!

Δεν είναι καθόλου τυχαία η αύξηση της στρατιωτικής θητεία στους 12 μήνες, ενώ ταυτόχρονα γίνεται λόγος για την υποχρεωτική στράτευση στα 18. Μας προετοιμάζουν για το μέλλον των πολέμων – μας βλέπουν κρέας στα κανόνια τους

Αντιπολεμικός ξεσηκωμός τώρα! Οι ιμπεριαλιστές ξαναμοιράζουν τον κόσμο και χαράζουν τα σύνορα με το αίμα των λαών! Να διαδηλώσουμε μαζικά ενάντια στον πόλεμο και στον ιμπεριαλισμό. Δε διαλέγουμε πλευρά σε αυτό το μακέλεμα των λαών. Δε θα χαρίσουμε τα χρόνια μας στους άδικους πολέμους των ιμπεριαλιστών. Οι λαοί στο παρελθόν με την πάλη τους ύψωσαν τις γροθιές απέναντι στους άδικους πολέμους. Αυτός είναι ο δρόμος που πρέπει να ακολουθήσουμε και τώρα. Όλοι οι μαθητές στους δρόμους!


ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟ - ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ

ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ – ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου