Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2016

Ο ΠΑΥΛΟΣ ΦΥΣΣΑΣ ΖΕΙ!

Τρία χρόνια μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, από τους φασίστες της χρυσής αυγής, είναι αναγκαίο σαν μαθητές και νέοι άνθρωποι να ξαναβγούμε στους δρόμους.
Γιατί, αυτή η δολοφονία δεν ήταν μια στιγμή ούτε κάποιο ατύχημα, αλλά το αποτέλεσμα μια βάρβαρης πολιτικής που συνεχίζεται και ενισχύεται μέχρι σήμερα. Μιας πολιτικής η οποία ενισχύει και ανέχεται τη δράση νεοναζιστικών οργανώσεων όπως της χρυσής αυγής και που στόχο έχει μέσα από την καταστολή και το χτύπημα μεταναστών, εργαζομένων και όσων αντιστέκονται, να τρομοκρατήσει το λαό και πρώτα απ’ όλα εμάς τους νέους. Γιατί ξέρουν πολύ καλά πως η νέα γενιά δε θα υποταχτεί στον κόσμο της εκμετάλλευσης και της βαρβαρότητας που της ετοιμάζουν.
Γιατί μας φοβούνται! Φοβούνται τη δύναμη που έχουν οι αγώνες και η συσπείρωση μας!

Για αυτό το λόγο πρέπει σαν μαθητές να συζητήσουμε και να κατέβουμε μαζικά στο δρόμο. Στην τρομοκρατία, τη φασιστικοποιήση και την υποταγή που θέλουν να επιβάλλουν να αντιπαραβάλλουμε τη συλλογικότητα και την πάλη. Γιατί η ζωή και το μέλλον μας δε χωράει στα σχέδια τους. Χτίζεται στους αγώνες αντίστασης και διεκδίκησης κόντρα στο σύστημα τους.


ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 

17 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΣΤΙΣ 6.00 μ.μ. 

ΣΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ 

Σαλαμίνας και Παύλου Φύσσα 

(πρ. Τσαλδάρη)



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου