Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2022

Την Τετάρτη 9/11 κατεβαίνουμε μαζικά στους δρόμους στο πλευρό των γονιών μας και των εκπαιδευτικών μας!

Την Τετάρτη 9/11 οι εργαζόμενοι απεργούν. Οι εργαζόμενοι που βιώνουν την κρατική καταστολή στους αγώνες τους, την φτωχοποίηση και την ακρίβεια, που δουλεύουν υπό άθλιες συνθήκες για μισθούς πείνας. Οι εργαζόμενοι που βιώνουν την επίθεση από το σύστημα και θέλουν να αντισταθούν. Αυτοί που προστατεύουν το δικαίωμά τους στην απεργία γιατί διαρκώς γίνονται προσπάθειες να απαγορευτεί με νόμους, δικαστήρια και καταστολή από τα ΜΑΤ.  

Η επίθεση αυτή δεν διαφέρει από αυτή που βιώνουμε και εμείς οι μαθητές. Οι ταξικοί φραγμοί που επιβάλλονται (τράπεζα θεμάτων, Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής) μας στερούν το δικαίωμα στην εκπαίδευση και όλο και περισσότεροι νέοι αναγκάζονται να βγουν στην αγορά εργασίας από πολύ μικρή ηλικία, όπου και εκεί αντιμετωπίζουν τον εργασιακό Μεσαίωνα. Η ακρίβεια επηρεάζει άμεσα εμάς και τις οικογένειές μας. Η δημόσια και πολιτική ζωή φασιστικοποιείται και παντού επικρατεί καταστολή. Εργαζόμενοι και μαθητές από κοινού στοχοποιούνται από το σύστημα, όμως δεν πρέπει να το βάζουν κάτω. 
Όλοι οι μαθητές στους δρόμους στο πλευρό των γονιών και των εκπαιδευτικών μας αύριο στην απεργία Τετάρτη 9/11! Όλα τα σχολεία κλειστά! Να πάρουμε αποφάσεις αγώνα στα σχολεία μας και να κατέβουμε στη διαδήλωση! 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου