Δευτέρα 5 Απριλίου 2021

Καταγγελία της Μαθητικής Αντίστασης: Αστυνομικοί έσπασαν το χέρι 13χρονου συμμαθητή μας!

    Την Τρίτη 30/3 αστυνομικοί σε πάρκο της Λάρισας περικύκλωσαν, τρομοκράτησαν συμμαθητές μας και έσπασαν το χέρι ενός 13χρονου μαθητή. Ενώ καθόντουσαν στο πάρκο, ασφαλίτες τους προσέγγισαν και άρχισαν να τους κάνουν ερωτήσεις, να τους μιλούν άσχημα και να τους τρομοκρατούν. Στη συνέχεια έριξαν στο έδαφος τον 13χρονο συμμαθητή μας, προσπάθησαν να τον συλλάβουν και του έσπασαν το χέρι. Δεν τον πήγαν καν στο νοσοκομείο, τον πήγαν κατευθείαν στον τμήμα, όπου τον είχαν εκεί για ώρες χωρίς να έχουν καν καλέσει τους γονείς του!



    Να μην αφήσουμε αναπάντητο άλλο ένα περιστατικό άγριας αστυνομικής βίας εις βάρος συμμαθητή μας! Απέναντι στον τρόμο που θέλουν να σπείρουν, θα βρουν την οργή μας! Θέλουν από μικρή ηλικία να μας κάνουν να συνηθίσουμε στο φόβο, να μάθουμε να σκύβουμε το κεφάλι! Για να είμαστε η γενιά που θα ζήσει στο μεσαίωνα που μας ετοιμάζουν, η γενιά που θα ζήσει χωρίς δικαιώματα! 


    Δεν παίρνουν κανένα ουσιαστικό μέτρο για την υγεία μας σε καιρό πανδημίας, μας κλείνουν σπίτια μας, μας τρομοκρατούν. Όλο αυτό τον καιρό βιώνουμε πραγματικά μια τηλε-εξόντωση με την τηλε-εκπαίδευση των αποκλεισμών που μας έχουν επιβάλλει. Αντιμετωπίζουμε τις τηλε-απουσίες, τα τηλε-διαγωνίσματα, μας ζητούν να παραδίδουμε συνεχώς εργασίες, ενώ μας κρατούν αποξενωμένους από τους συμμαθητές μας. Μας απαγορεύουν και να βγούμε μια βόλτα στο πάρκο,  να συζητήσουμε για όλα αυτά που συμβαίνουν! Μας θέλουν αποξενωμένους και πειθαρχημένους, να αποδεχόμαστε όλα τα βάρβαρα μέτρα που περνούν και εφαρμόζουν! Δε θα τους περάσει! Την τρομοκρατία και την βία του κράτους απέναντι στη νεολαία θα την σπάσουμε στο δρόμο! Όλοι οι μαθητές πρέπει να βγούμε στον αγώνα συλλογικά και οργανωμένα!


  • Κάτω τα χέρια από τη νεολαία! Η εκστρατεία τρομοκράτησης της νεολαίας δε θα περάσει!

  • Όλοι οι μαθητές στον αγώνα! Να υπερασπιστούμε τα δικαιώματα μας! 

  • Στο δρόμο να σπάσουμε τον τρόμο! Κάτω τα χέρια από τις δημοκρατικές ελευθερίες του λαού!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου