Κυριακή 7 Αυγούστου 2022

Ένα σχόλιο για την αποφυλάκιση του Κορκονέα και τις πρόσφατες αποφάσεις της αστικής δικαιοσύνης

   Το 2008 ο συμμαθητής μας Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος δολοφονήθηκε από τον αστυνομικό Κορκονέα στα Εξάρχεια, ενώ το 2022 ο δολοφόνος του νεαρού βρίσκεται έξω από την φυλακή.

  Το όργανο της τάξης Επαμεινώνδας Κορκονέας, σχεδόν 14 χρόνια μετά από την ψυχρή δολοφονία που διέπραξε, πλέον βρίσκεται ελεύθερος μετά από απόφαση του δικαστηρίου.



    Η απόφαση αυτή φανερώνει για άλλη μια φορά τον ταξικό χαρακτήρα της δικαιοσύνης και την συνεχή προσπάθεια του συστήματος να προστατέψει τους υποστηρικτές του. Η αποφυλάκιση του Κορκονέα αποτελεί μια συνειδητή επιλογή που εκτός των άλλον στοχεύει στην τρομοκρατία του λαού. Την αισχρή αυτή απόφαση έρχεται να συμπληρώσει η αποφυλάκιση του βιαστή ανήλικων Δημήτρη Λιγνάδη αλλά και η απόλυτη αδιαφορία απέναντι στον  πρώην απεργό πείνας Γιάννη Μιχαηλίδη. 

   Το κράτος επανειλημμένα φανερώνει πως δεν υπολογίζει την ανθρώπινη ζωή και πόσο μάλλον όταν πρόκειται για την νεολαία. Πίσω από το πρόσωπο του Γρηγορόπουλου συγκεντρώνονται μαθητές και φοιτητές ενάντια στην τρομοκρατία ενώ πίσω από το πρόσωπο του Κορκονέα, το σύστημα και η αστυνομία.

   Το πραγματικό πρόσωπο του συστήματος πλέον έχει φανερωθεί και η τρομοκρατία δεν θα περάσει! Οι μαθητές δεν φοβόμαστε!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου