Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2009

ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ – ΦΟΝΙΑΔΕΣ

ΚΑΤΩ ΤΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΑ ΣΑΣ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ



Οι συμμαθητές και οι συμμαθήτριές μας στη Γάζα δε πηγαίνουν πια σχολείο.

Τα σχολεία τους έγιναν σωροί από ερείπια και ομαδικοί τάφοι δικοί τους, των συμμαθητών τους και των δασκάλων τους.

Θέλουν να ρωτήσουν το γιατί, αλλά η φωνή τους χάνεται μέσα στον κουρνιαχτό και τον κρότο των εκρήξεων.

Θέλουν να υψώσουν τις θυμωμένες γροθιές τους αλλά τα χέρια τους κομματιάζονται από τις οβίδες που πέφτουν βροχή.

Συμμαθητές – συμμαθήτριες

Αυτό που γίνεται αυτές τις μέρες στη Γάζα, στο λαό της Παλαιστίνης είναι ένα από τα μεγαλύτερα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.

Οι σιωνιστές ισραηλινοί φονιάδες δολοφονούν το λαό, τα παιδιά της Παλαιστίνης. Έχοντας την υποστήριξη σ’ αυτό τους το έγκλημα τους αρχιδολοφόνους των λαών, τους Αμερικάνους ιμπεριαλιστές αλλά και τους Ευρωπαίους, επέβαλλαν για καιρό έναν αποκλεισμό πείνας και γενοκτονίας. Θέλοντας να ολοκληρώσουν το έγκλημά τους αυτές τις μέρες βομβαρδίζουν, πυρπολούν και δολοφονούν μαζικά αμάχους και παιδιά. Έτσι, για άλλη μια φορά, ονομάζουν τρομοκράτες έναν ολόκληρο λαό όπως έκαναν και με το λαό του Ιράκ, του Αφγανιστάν, της Γιουγκοσλαβίας…

Στόχο έχουν ακριβώς να κάμψουν την ηρωική αντίσταση του λαού της Παλαιστίνης που ακόμη και τα μικρά παιδιά της με θάρρος και περίσσια οργή κρατώντας πέτρες και σφεντόνες παλεύουν ενάντια στην κατοχή της χώρα τους.

Συμμαθητές – συμμαθήτριες

Οι συμμαθητές μας και οι συμμαθήτριες μας στη Γάζα έχουν βγει στους δρόμους της αντίστασης υπερασπίζοντας τα σχολειά τους, τα σπίτια τους, τους δικούς τους, τους φίλους τους, την πατρίδα τους. ΑΥΤΟΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ!!

Ας ενωθούμε μαζί τους βγαίνοντας μαζικά στους δρόμους. Αυτούς που διαβήκαμε πρόσφατα υπερασπίζοντας τα δικαιώματά μας, τις ελευθερίες μας. Εκεί που καταδικάσαμε τη δολοφονία του συμμαθητή μας.

Ας ενώσουμε τις οργισμένες φωνές μας με τη δικιά τους οργισμένη φωνή ενάντια στους δολοφόνους για να σταματήσει το έγκλημα στη Γάζα. Να τερματιστεί η εισβολή και να πάψει ο αποκλεισμός.

Να υψώσουμε τις θυμωμένες γροθιές μας ενάντια στους μακελάρηδες των λαών και σ’ αυτούς που τους διευκολύνουν στα εγκλήματά τους. Να μη χρησιμοποιηθεί η χώρα μας, τα λιμάνια της, ο αέρας της για να περάσουν τα δολοφονικά τους όπλα.

Να τους φράξουμε το δρόμο.

Να υπερασπιστούμε το δίκιο αγώνα του λαού της Παλαιστίνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: